Maretakkenkwekerij

Appelbomen met maretak, uniek in elke tuin!** We hebben weer honing en knoflook, juli 2021 **

Nieuwsarchief 2020

December 2020

De verkoop van losse maretakken loopt t/m 31 december 2020. 

Voor de bomen met maretakken loopt het volle grond seizoen bij ons tot 1 maart 2021. Uit ervaring weten we dat het na 1 maart te droog wordt om de bomen te verplanten en aan te laten groeien. In het volgende volle grond seizoen van 2021-2022 hebben we weer een ruim assortiment bomen met maretakken op voorraad. 

November 2020

De komende Kerstperiode zal voor iedereen anders dan anders zijn. Maar door in mogelijkheden te denken kunnen we er een mooie tijd van maken, ieder op zijn/haar manier. Blijf gezond, let op elkaar en geniet van de kleine dingen. 

Vanaf heden (1 nov.) is het weer mogelijk om bij ons maretakken en kransen te bestellen. Omdat wij het contact met onze klanten belangrijk vinden, ook digitaal, hebben wij geen webwinkel. Voor sommigen misschien lastig, voor een ander wellicht prettig. Maar op deze manier willen wij kunnen inspelen op de wensen van onze klant. 

Oktober 2020

Na de hele fijne zomermaanden zijn we al weer aanbeland in de herfst. We hebben met de toen geldende regels op gepaste afstand rondleidingen kunnen geven en klanten ontvangen. Nu (14 okt.) hebben wij ook gekeken wat we wel en niet kunnen aanbieden met de nieuwe Corona-regels; 

De kwekerij kan gewoon openblijven, omdat we buiten staan. We houden ons aan de afstandsregels en ontsmetten onze handen met grote regelmaat. Onze binnenruimte, waar we knofloken e.d. verkopen, blijft ook open en is voor maximaal 2 personen toegankelijk. Zijn er 2 klanten binnen, dan vragen wij u even buiten te wachten. U kunt bij ons pinnen.

Voor de verkoop van de maretakken zullen we in november een overkapping plaatsen, zodat we buiten meer uitstallingsmogelijkheden hebben en hierdoor voldoende ruimte voor klanten. Op deze manier gaan we in een hopelijk fijne sfeer de feestdagen tegemoet. Blijf gezond en positief, let op elkaar en maak er een mooie tijd van!

Tot ziens!

Michiel & Suzanne

Juli 2020

Er zijn weer nieuwe knofloken! We bieden ze aan als losse bollen (ook te gebruiken als pootgoed), gevlochten en gebonden. Deze knoflook is lang houdbaar (6-12 maanden) en is onbespoten. Ook leuk als cadeau!

Mei 2020

Vanaf 1 mei zijn er weer Laagstam appelbomen met 4 jarige maretakken te koop (in pot). Het aantal laagstammen is beperkt, kijk voor de soorten onder de kop 'Assortiment'.

April 2020

Voor de verkoop in de zomerperiode hebben wij vanaf begin april een assortiment in (air)pot gereed staan. Reserveringen van bomen in de volle grond is mogelijk, deze kunnen vanaf half november verplant worden. 

Maart 2020

Op 7 en 8 maart 2020 zijn wij aanwezig bij de Groenmoesmarkt in Boekel (locatie: Tuinmarkthallen). Beide dagen van 10-17 uur. 

Februari 2020

Het voorjaar kondigt zich al vroeg aan. Dit zal inhouden dat de bomen wellicht vroeger gaan uitlopen. Normaliter loopt het vollegrondsseizoen tot 1 april, maar dat zal dit jaar vroeger eindigen. Daarom hebben we een aantal bomen gekluit, wat betekent dat deze nog wat langer te planten zijn.

Voor de verkoop na 1 april hebben wij een assortiment bomen met maretakken in pot staan. Het volle grondseizoen start weer vanaf half november.

0