Maretakkenkwekerij

Appelbomen met maretak, uniek in elke tuin!** We hebben weer honing en knoflook, juli 2021 **

Nieuwsarchief 2018

November 2018

Vanaf heden staat de informatie betreffende de verkoop van de losse maretakken weer op onze website onder de kop 'Snijgroen/ losse maretakken'.

September 2018

***EINDE SEIZOEN – POTTENHOEK MAG LEEG – KORTING TOT 50%***

De aanbieding is gestopt i.v.m. leegverkoop van de pottenhoek. 

Augustus 2018

De zomer staat bij ons tevens in het teken van 'eigen oogsten'. Denk hierbij aan de pompoenen, knofloken, uien, en alles wat het land ons brengt. Vroeg dit jaar was de appeloogst. Nog nooit hebben we in augustus appelsap kunnen persen en appelstroop kunnen stoken. Veel van deze producten verkopen we aan huis of op onze kar. Zie onderstaande links, welke verwijzen naar de foto's op Facebook:

- Gevlochten uien en knoflook.

- Spiraalknoflook.

- Karverkopen.

Juli 2018

Zaterdag 28 juli en zondag 29 juli staat de jaarlijkse Kruidenmarkt bij Tuincentrum Klerks in Oisterwijk weer op de agenda. Beide dagen zijn van 11-17 uur en de toegang is gratis. Dit jaar hebben wij naast onze bomen met maretakken ook een groot assortiment gevlochten uien en knoflook bij ons. 

Juni 2018

Op zondag 24 juni zijn wij aanwezig op de Kruidenmarkt bij De Sprenk in De Mortel. 

Maart 2018

Op zondag 18 maart a.s. zijn wij aanwezig op de Groenmoesmarkt, welke deze keer wordt gehouden in de Tuinmarkthallen in Boekel. Geopend van 10-17 uur. Meer info is te vinden op de website van Groenmoes.

Februari 2018

De eerste Tuinclubs hebben de kou alweer getrotseerd voor een rondleiding over onze Maretakkenkwekerij. Interesse in een rondleiding? Neem gerust contact met ons op.

Januari 2018

De maretakbloemen komen in bloei en daar maken de bijen dankbaar gebruik van bij mooi weer. De bestuiving van maretakken gebeurt door zowel de wind als bijen. Op onze Facebookpagina is een foto hiervan toegevoegd. 

0