Maretakkenkwekerij

Appelbomen met maretak, uniek in elke tuin!Bosjes maretakken en kransen te koop vanaf de kwekerij en te bestellen

Maretakken & kransen bestellen

Maretakken dragen in het winterseizoen witte bessen (van ca begin november). In deze periode blijf de maretak als snijgroen zo'n 4-6 weken mooi (vooral bij buitentemperatuur), binnen zal de maretak iets eerder indrogen, maar blijft z'n charme behouden. De bosjes maretakken en kransen zijn af te halen van de kwekerij, zie openingstijden, of te verzenden. Wij hebben er voor gekozen om niet te werken met een webshop om op deze manier het contact zo persoonlijk mogelijk te houden.

Bestel- en verzendinformatie:

U kunt uw bestelling doorgeven per email / Whatsapp / SMS waarna de betaalgegevens worden toegezonden. Na betaling wordt het pakket verstuurd. Wilt u iemand verrassen met een bosje maretakken of een krans? Geef het adres van deze speciale persoon aan ons door en wij regelen de rest. 

Verzendkosten per pakket (tot 10 kg):

* NL €6,75

* BE €13,-

Wij verzenden van dinsdag t/m donderdag i.v.m. de versheid van de maretakken.

Voor bestellingen en meer informatie kunt u contact opnemen met:

Suzanne Nouwens - 06-51075905 - [email protected] 

KLIK OP DE FOTO VOOR ALLE INFORMATIE

  • Het kan zijn dat de geleverde maretakken afwijken van de onderstaande foto's. De maretak is een natuurproduct waardoor vorm en kleur nooit exact hetzelfde zijn.

  • Omdat de kransen handwerk zijn en het materiaal niet altijd gelijk is, kunnen de kransen enigszins verschillen met de getoonde foto's. 

  • Omdat de maretakken vers geoogst worden na bestelling en beperkt houdbaar zijn, is retourneren niet mogelijk. 

  • Wij verzorgen en verzenden onze producten met veel zorg. Neem bij vragen, onduidelijkheden, ontvangstproblemen a.u.b. contact met ons op.